Vi har stor erfarenhet av badtunnor sedan många år tillbaka. På dessa sidor hittar du våra nuvarande standardpaket. Kontakta oss även om du inte finner din drömtunna här.

Badtunna av mycket hög kvalitet och med tillbehör som belysning och bubbel. Tre olika värmekällor att välja mellan: vedkamin, gasolkamin och elpatron.

Gemensamt för alla badtunnepaket nedan:
Oisolerad eller isolerad badtunna i polyetenplast snyggt inklädda i träpanel i värme­behandlad furu (ThermoWood) som varken rör sig eller spricker.

”Push-up” tömningsventil ett tryck öppnar och ett tryck till stänger. Innebär att tömnings­slangen alltid är tömd på vatten och det finns då ingen risk att den fryser.

Badtunnans mått;
- ytterdiameter 1810 mm
- innermått 1660 mm
- höjd 1010 mm

Vattenvolym ca. 1200 liter

Välj mellan tre olika värmekällor:
Vedkamin:
Extern effektiv (25kW) kamin i aluminium. 2 meter kaminrör med topp och koppling för in-och utgående vatten till badtunnan ingår. Ca. 12 °C/h för 1 m³ vatten med torr ved.

Eldningsråd för vedkamin≫

Gasolkamin: CE märkt gasolvärmare (24 kW) koppling för in-och utgående vatten till badtunnan och 24V pump ingår. Ger snabb uppvärmning (temperaturhöjning med 15 °C/h för 1000 liter vatten) utan rök.

Viktigt ang. gasolkamin≫

Elvärmare: I vår Deluxe-badtunna SP-SPA värms vattnet med elvärmare. Tack vare cirkulations­pump, filter (med filterkulor) och elvärmaren kan man ha vattnet i längre tid (ungefär som för en pool). Bubbel­system ingår som standard i SP-SPA och förhöjer njutningen vid bad. Ett idealiskt system för dig som vill bada ofta.

Handbok SP-SPA≫

Kampanjpris:
Badtunna priser inkl. moms. exkl. frakt*: 

Pris badtunna SP-VK:
Oisolerad badtunna med vedkamin = 25.350 kr
Kampanjpris: = 23.000 kr
Isolerad badtunna med vedkamin   = 29.600 kr

Kampanjpris: = 27.000 kr

Pris badtunna SP-SPA: = 41.250 kr
Isolerad badtunna med elvärmare, reningsverk (filterbollar), cirkulations­pump, bubbelsystem, isolerat lock, med mera.
Kampanjpris: = 39.250 kr inkl moms. exkl.frakt*

* Frakt inom Storstockholm ca. 3.500 kr (sökbar adress och farbar väg med större bil). Vi erbjuder bra priser på leveranser till övriga orter - fråga oss om pris.

SP-VK:
Badtunna med vedkamin

SP-GAS:
Badtunna med gasolkamin

SP-SPA:
Badtunna med elpatron + extra

SP-SPA:
Värmare, renings­verk, pump, m.m.

Mer information≫≪Översikt produkter